logo
AgendaDeelnameNieuws
RepertoireOptredensEven voorstellenContact

Het Gieters Popkoor verwelkomt de nieuwe dirigente, Heleen Drijver!

logo Gieters Popkoor.jpg Foto Heleen.jpeg

We zijn blij te kunnen vertellen dat we na de zomerstop enthousiast verder kunnen met een nieuwe dirigente voor ons koor, Heleen Drijver! Zie ook info onder het kopje "even voorstellen".


Gieters Popkoor bestaat 10 jaar!!

carousel image

Het Gieters Popkoor viert het 10-jarig jubileum. Het koor is opgericht door Marianne Mol en is eind 2022 begonnen met wekelijkse repetitie avonden. Wij doen dit nog steeds, elke week zingen we met veel plezier op de woensdagavond, niet meer onder begeleiding van Marianne maar nu onder begeleiding van Jet Pit. Onze pianist, Martin Molema kan ook zijn 10-jarig jubileum vieren, hij is, evenals een aantal leden, al vanaf de oprichting bij het Gieters Popkoor. Zaterdag 21 januari 2023 zal het 10-jarig bestaan gevierd worden in restaurant 't Binnenhof in Paasloo. Een leuk programma is door de activiteitencommissie samengesteld waarbij muziek uiteraard niet zal ontbreken! Op 2 juli 2023 hebben we een geslaagd optreden verzorgd in het kader van ons 10-jarig jubileum, het afscheid van onze dirigente Jet Pit en als afsluiting van het koorseizoen. We mochten gebruik maken van een supermooi accommodatie in Giethoorn, de Doopsgezinde kerk in het centrum van Giethoorn. 2 juli 2023


Rabobank ClubSupport

carousel image

Rabobank ClubSupport

Ook dit jaar doen we uiteraard weer mee met deze actie, een welkome bijdrage aan de kas! Dit jaar kan er door Rabobankleden gestemd worden van 4 september t/m 26 september 2023. Kunnen we rekenen op je stem?